Sista dagen 🙁


Helt plötsligt är sista dagen här, äventyret gick mot sitt slut men bara först efter vi vred ut trasan ordentligt och gjorde det mesta av dagen!

Det blev en tidig morgon, frukost redan vid 07.00 för att vara mer exakt. Det var Betty och Isak som förberedde vår ytterst näringsrika och goda kulinariska upplevelse idag (gröt, flingor och mackor). Våra vänner kom förbi och hämtade vårt bagage, efter det var det dags att storstäda innan vi blev upplockade av samma vänner för att åka till en mellanstadieskola. Vi gav även presenter till Airbnb ägaren som sa att vi hade varit duktiga (trots ringklocke-incidenten (Kikki hemligstämplar det)) och att han hade ett hjärta i Sverige. Vi körde på quiet-time i bilarna, det är alltså en stund för oss att vara tysta och få tid att lyssna in Gud istället för att sysselsätta oss med annat.

När vi väl kom fram till skolan möttes vi av familjevännen Hilton och hans elever. Vi fick lära eleverna korta fraser på svenska och leka flera lekar samt visa upp dramat ”den barmhärtige samariten” för dem. Vi fick även teckningar/ konstverk av barnen.

Efter det förbereddes ännu en näringsrik och god kulinarisk upplevelse som tar priset (förlåt Betty och Isak) av värdföräldrarna Roger och Elisabetta. Vi åt, bland mycket annat, hemgjord lasagne ihop. När vi hade ätit klart sjöng vi Kalebs remix på låten Praise (vill ni höra den får ni komma på entreprenaden!). Väldigt mätta och belåtna satte vi oss i bilarna och åkte till flygplatsen. Jag och Sebastian satt i samma bil och lyssnade på mycket lovsång och annan glad musik under färdens gång för att hålla uppe humöret. Väl vid flygplatsen sa vi motvilligt hejdå till vår fina fina värdfamilj som vi är så otroligt tacksamma för.

Flyget blev försenat med en timme, i skrivande stund boardar vi sista planet i München till Arlanda trötta och tacksamma.

Tack för all support, all bön vi tog emot, all planering och allt jobb som låg bakom att möjliggöra vår resa. Och tack för att ni velat följa denna blogg. Vi längtar efter att få dela allt det vi fått uppleva under hela veckan med er i kyrkan. En extra stor kram till alla Italienare bemött oss så gott och HALELUJA för ett underbart team!

Det kommer för övrigt upp ett inlägg snart med massa bilder på vår resa. 

Stora stora kramar från kommunikationsteamet Sebastian och Christina